Zakkenfilter M5 592x592x600 mm


  • Grote foto zakkenfilter m5 592x592x600 mm diversen overige diversen
  • Grote foto zakkenfilter m5 592x592x600 mm diversen overige diversen
Grote foto zakkenfilter m5 592x592x600 mm diversen overige diversen Grote foto zakkenfilter m5 592x592x600 mm diversen overige diversen
€ 58,99
Locatie Waalwijk  (Noord-Brabant)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving
Levertijd: 3 werkdagen
Artikelnummer: H0154.55
De aanschaf van een geurfilterkast
Het hebben van een goedwerkend ventilatiesysteem is cruciaal voor elk huishouden of gebouw. Ventilatie is namelijk belangrijk omdat je hiermee de ruimte voorziet van schone en frisse lucht terwijl warme en vochtige lucht wordt weggezogen. Er zijn echter ruimtes die om nog een betere ventilatie vragen, namelijk keukens in de horeca.

Geurfilterkast kopen voor je horecakeuken
In horecakeukens is het constant druk en is de lucht over het algemeen niet heel schoon, vochtig en warm. Zo’n situatie vraagt niet alleen om een goed ventilatiesysteem, maar ook om geurfilterkasten. Een geurfilterkast is een kastje dat wordt geplaatst tussen of aan het eind van de luchtkanalen van een ventilatiesysteem.

Ze horen eigenlijk standaard thuis in het afzuigsysteem van elke horecakeuken. Aan een kant van de geurfilterkast wordt de verontreinigde lucht aangezogen. Aan de andere kant van de kast wordt de lucht gefilterd, hier worden de vieze geur en vetdampen uitgeblazen. Met zo’n geurfilterkast voorkom je vieze geurtjes en vetresten in de omgeving. Zonder geurfilterkast blijven vette dampen en sterke geuren hangen in de keuken, waarna ze binnen no-time verplaatsen naar de overige ruimtes. Je wilt natuurlijk voorkomen dat je verdere horecapersoneel of zelfs je gasten in een vieze ruimte zitten.

Verschillende filters
Natuurlijk is er meer dan 1 type filter beschikbaar. Elk type filter heeft een andere werking. Zo zijn er koolstofpatroonfilters waarbij de negatieve geurionen worden geneutraliseerd, wat voor schone en geurvrije lucht zorgt. Of een doosfilter die stof en vetdeeltjes opvangt. Ook veelgebruikt is de zakkenfilter. Deze werkt hetzelfde als de doosfilter maar kan stof en vetdeeltjes beter absorberen. Dit maakt een zakkenfilter krachtiger dan een doosfilter.

Het installeren van een geurfilterkast heeft wel invloed op het rendement van de afzuigmotor. Je kan dus niet zomaar elke geurfilterkast installeren op elk systeem. Het is belangrijk om eerst goed na te gaan of de twee wel compatibel met elkaar zijn.

 

SPECIFICATIES:

 ● condition: Nieuw
 ● delivery: Verzenden
 ● brand: HorecaKing
 ● sku: 39556
 ● -: Nieuw in verpakking
 ● -1: Overige typen
Kenmerken: Kopen in Waalwijk

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbod
Zoekertje nr.: 22762329

Meer Overige Diversen

Meer Overige Diversen aangeboden in deze subrubriek.