10 euro voor 45 minuten van uw tijd.


sinds 17-1-2024 09:30:05


Locatie : Heusden-zolder  (Vlaams-Limburg)

Kenmerken

Onderwerp : Anders

Beschrijving

Hallo,
Voor een marktonderzoek over kansspelen ben ik op zoek naar mensen vanaf 18 jaar (man of vrouw) die in het afgelopen jaar minstens één keer hebben deelgenomen aan één van de volgende kansspelen:
- Caféspelen (speelautomaten en kansspelen in café’s (bijv. Bingo, One Ball, e.a.) en/of
- Weddenschappen afgesloten in krantenwinkels of wedkantoren (bijv. Ladbrokes) (weddenschappen op voetbalwedstrijden, tenniswedstrijden, paardenrennen, enz) en/of
- Sportweddenschappen van de Nationale Loterij (Scooore) via traditionele verkoopskanalen (krantenwinkel, benzinestation, e.a.)
Het betreft hier een enquête over kansspelen, face-to-face en duurt ongeveer 40 minuten, naargelang de antwoorden die u geeft. Het komt er dus op neer dat ik bij u langs kom na afspraak en het interview met u doe. We kunnen ook samen ergens een koffie gaan drinken en ik kan dan het interview afnemen. Eventueel is via videocall via Whatsapp of FB Messenger ook mogelijk.
Het interview verloopt volgens de geldende Belgische GDPR-wetgeving, uw privacy is dan ook gegarandeerd. De resultaten van het onderzoek zullen enkel gebruikt worden voor statistieken.
Na afloop ontvangt u €10,00 op uw rekening, als dank voor uw medewerking. U kan er ook voor kiezen om deze vergoeding te weigeren (deze gaat dan naar een goed doel).
Aangezien ik zelf in Limburg woon, ben ik vooral op zoek naar mensen uit de provincies Limburg, Vlaams-Brabant en Antwerpen.
Ik ben op zoek naar 20 deelnemers en ik besef dat dit een moeilijk topic is, maar indien u zich in bovenstaande herkent of indien u iemand kent die aan minstens één van bovenstaande kansspelen in het afgelopen jaar (al is het maar 1 keer) heeft deelgenomen, dan zou u mij met uw deelname of de aanbreng van een eventuele deelnemer, een heel groot plezier doen!
Neem gerust contact met mij op!
0486-623813
Kenmerken: Onderwerp: Anders, Gevraagd in Heusden-Zolder


Stuur bericht
Zoekertjenummer: 114591293 Meld aan Aanbod