Hoog-laag bed Oxford


sinds 18-6-2021 03:01:37

prijs: € 899
Locatie : Antwerpen  (Antwerpen)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Hoog-laag bed Oxford voor optimaal ligcomfort en makkelijk in en uit bed stappen Hoog-laag-bed Oxford, comfortabel liggen
Het hooglaagbed Oxford wordt geleverd met een houten verstelbare lattenbodem. Dit heeft een groot voordeel tegenover bijvoorbeeld huurbedden die geleverd worden met een metalen lattenbodem. Na de verhuurperiode is metaal door de verhuurder makkelijker hygiënisch te reinigen, maar een metalen bodem heeft veel minder ligcomfort. Ouderen hebben vaak extra ligcomfort nodig en juist daar wordt dan op ingeleverd.
Hoog-laag bed Oxford: altijd de juiste lighouding
Het hoog-laag bed Oxford heeft een vierdelige houten bodem. De lattenbodem is volledig elektrisch verstelbaar, waardoor u altijd de juiste lighouding kunt vinden om te slapen, lezen, televisie te kijken, de benen te laten rusten enzovoort. De beenverstelling wordt elektrisch versteld in een knik. Deze kan ook naar wens in zijn geheel op hoogte worden versteld. De knik is voor de veiligheid voor oudere mensen zodat er nooit bloed-stuwing vanuit de benen kan ontstaan.

Wilt u een vriendelijke adviseur spreken? Bel ons vrijblijvend op 085 021 24 24 (lokaal tarief).
Hooglaag bed door zorg verlangd
Indien iemand zorg aan bed heeft dan wordt door de zorg een hooglaag bed verlangd, conform de eisen van de ARBO. Diegene die zorg ontvangt moet op een hoogte kunnen worden gebracht van 80 cm om de verzorgende te ondersteunen de patiënt zo goed mogelijk te kunnen verzorgen.
Makkelijk in en uit bed
Het bed is in zijn geheel elektrisch in hoogte verstelbaar. In combinatie met de verstelbare lattenbodem heeft u daarmee een zeer goede ondersteuning om gemakkelijk op te staan. Makkelijk uit bed stappen doet u zo: voeteneinde iets omhoog zodat u niet naar beneden glijdt, hoofdeinde maximaal omhoog. U kunt nu de benen uit het bed draaien en steunend aan het hoofdeinde het bed langzaam omhoog brengen en zo tot stand komen.
Afmetingen Oxford

 ● Matrasmaat: 90 x 200 cm
 ● Buitenmaat 102,3 x 212,5 cm
 ● Ligvlak: houten latten in een in vieren gedeelde lattenbodem
 ● Hoogte verstelling: 40 tot 80 cm
 ● Hoekverstelling rugsegment : 0-70 graden
 ● Hoekverstelling voetsegment : 0-20 graden met knik 
 ● Maximaal gebruikersgewicht: 185 kg
 ● Compleet geleverd met papegaai en triangel (kunststof greep)
 ● Materiaal: het elektrische hoog-laagbed heeft een volledig houten ombouw en is standaard voorzien van houten neerlaatbare zijhekken.
Gratis thuisbezorgd
Hoog-laag bed Oxford wordt gratis bij u thuisbezorgd. U kunt hierbij eventueel om onze montageservice vragen. Het bed is tegen een kleine meerprijs ook binnen 24 uur te leveren. Neemt u hierover contact op met onze klantenservice, dan maken wij gelijk een afspraak.

  Tomzorg
Passie voor zorgproducten

 ● Gratis bezorging in Nederland vanaf € 49,95
 ● Achteraf betalen mogelijk
 ● Fysieke winkel in Breukelen
 ● Laagste prijs garantie
Bestel online of bezoek onze winkel.

Tomzorg B.V.
De Corridor 2
3621 ZB  Breukelen

SPECIFICATIES:

 ● condition: Nieuw
 ● ean: 5055181301083
 ● delivery: Ophalen of Verzenden
 ● brand: Tomzorg
 ● sku: 8002556


Kenmerken: Kopen in AntwerpenKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Zoekertjenummer: 23477499 Meld aan Aanbod