Zou fijn zijn als je vrijgezel was


-
Locatie  (Noord-Holland)

Kenmerken

Beschrijving

Mijn hobbies:


mijn werk, daar zit heel veel energie in. Ben gek met de kinderen en ik pas ook regelmatig op die van mijn zus en broer. Verder probeer ik mijn figuur vast te houden door naar de sportschool te gaan. Ik hou van lekker een hapje eten en wat drinken buiten de deur, of ga jij een keer romantisch voor mij koken?Over mij:
Hallo mannen ik ben Bianca een leuke vlotte vrouw van 29. Ik zit al in een soort van relatie, maar wil veel meer als wat ik nu heb.. Ik zeg een soort van omdat ik even niet weet waar ik aan toe ben. Steeds als ik wil afspreken dan heeft hij wat anders te doen. Dus misschien ga ik er wel een punt achter zetten. Voor nu zoek ik dus een man die mij wel voldoende aandacht wil geven.Over jou:
Een leuke lieve man die dus wel eerlijk is en die gewoon zegt wat hem dwars zit. Zou fijn zijn als je vrijgezel was maar het hoeft natuurlijk niet want dat ben ik zelf ook nog niet. Heb je een beetje humor en zie je er verzorgd uit dan kun je wel contact met me opnemen. En dan zien we wel waar het schip strand toch? Ik heb wel zin in een avontuurtje

http://bit.ly/2ghXgiK
Kenmerken: Kopen inE-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbod
Zoekertje nr.: 17088832

Meer Overige Diversen

Meer Overige Diversen aangeboden in deze subrubriek.