Vitals Vrouwenformule Pro 60 Tabs

sinds 22-4-2021 11:15:07

Grote foto vitals vrouwenformule pro 60 tabs diversen overige diversen
prijs: € 29,99
Locatie : Brussel  (Brussel)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Vitals Vrouwenformule Pro 60 Tabletten
Goed voor Vrouwen met een gezondheidsdoel die extra ondersteuning nodig hebben. Een vrouwenlichaam is geen dag hetzelfde. Het doorloopt een voortdurende cyclus onder invloed van het samenspel tussen de verschillende vrouwelijke hormonen. Vrouwenformule Pro is een zorgvuldig samengestelde formule met ingrediënten die bij uitstek geschikt zijn om de gezondheid en het welzijn van vrouwen te ondersteunen.
Er is gekozen voor kruiden van een zo hoog mogelijke kwaliteit en zuiverheid, en met een zo sterk mogelijke wetenschappelijke onderbouwing. Een uniek product dat vrouwen in de vruchtbare leeftijd kan helpen om op elk moment van de maandelijkse cyclus mentaal en fysiek in balans te blijven.

Maca
MacaHarmony® is een speciaal ontwikkeld maca-concentraat, dat bestaat uit een confidentiële verhouding van maca-soorten die het meest effectief zijn in het ondersteunen van de fysieke en mentale balans bij de vrouw. MacaHarmony® wordt vervaardigd door Natural Health Ingredients volgens een uniek productieproces. De onbespoten maca wordt hierbij met zorg behandeld zodat de van nature aanwezige fytonutriënten behouden blijven. Een extra productiestap zorgt er bovendien voor dat MacaHarmony® als supplement optimaal opneembaar is.

Monnikspeper
Het kruid monnikspeper (Vitex agnus-castus) staat bekend als een van de belangrijkste vrouwenkruiden. Het extract uit de bessen van de monnikspeper, dat gebruikt wordt in Vrouwenformule Pro, is gestandaardiseerd op twee van de typerende inhoudsstoffen, namelijk aucubine en agnusine.
Ashwagandha
Net als maca is ashwagandha een kruid met een krachtige adaptogene werking, dat kan helpen om mentaal en fysiek in balans te blijven. De actieve stoffen in het wortelextract hebben een regulerende werking op de hypothalamus-hypofyse-bijnier-as en zorgen voor een ontspannend en rustgevend effect.
Saffraan
Een van de kostbaarste specerijen op aarde is saffraan, gewonnen uit de stijlen en stempels van de saffraankrokus (Crocus sativus). Saffraan is het meest bekend vanwege de culinaire toepassing om gerechten een rijke smaak en kleur te geven. Maar saffraan heeft ook als voedingssupplement inmiddels zijn grote waarde bewezen.
Ook beschikbaar als Vrouwenformule Pro 45+
Voor extra ondersteuning voor de overgangdperiode.

Vitals Vrouwenformule Pro Inhoud pot
60 tabletten

Vitals Vrouwenformule Pro Ingrediënten
Maca (Lepidium peruvianum Chacon), vulstof: microkristallijne cellulose, ashwagandha-extract (Withania somnifera, bevat melk), monnikspeperextract (Vitex agnus-castus), antiklontermiddelen: siliciumdioxide, magnesiumstearaat, hydroxypropylcellulose, glansmiddel: hydroxypropylmethylcellulose, saffraanextract (Crocus sativus), bevochtigingsmiddel: glycerol.
Samenstelling per tablet: (dagdosering)

 ● Maca (MacaHarmony®, 0,3% glucosinolaten) 500 mg
 ● Ashwagandha-extract (KSM-66®, 5% withanoliden) 150 mg
 ● Monnikspeperextract (0,6% aucubine, 0,5% agnuside) 125 mg
 ● Saffraanextract (Affron®, 3,5% Lepticrosalides®) 15 mg

MacaHarmony® is een geregistreerd handelsmerk van Natural Health International.
KSM-66® is een geregistreerd handelsmerk van Ixoreal Biomed Inc.
Affron® en Lepticrosalides® zijn geregistreerde handelsmerken van Pharmactive.

Vitals Vrouwenformule Pro Gebruik en dosering
1-2 tabletten per dag bij een maaltijd (bij voo
Kenmerken: Kopen in Brussel


Klik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Zoekertjenummer: 25710699 Meld aan Aanbod