Vrije residentiële plaatsen op Camping Le Roptai


sinds 23-1-2018 23:16:02

prijs: € 950
Locatie :  (Namen)

Kenmerken

Beschrijving

Wij hebben een aantal vrije residentiële plaatsen, die u kunt huren door het aangaan van een jaarcontract. Het basistarief voor 100m² is € 950,00. Voor meer info kijk op onze website www.leroptai.be
Onze camping is het hele jaar open en ligt op de zuidhelling van een beboste heuvel. Naast kampeerplaatsen verhuren we ook blokhutten, stacaravans en kamphuisjes. Er zijn moderne sanitaire gebouwen en er is genoeg ruimte voor kampeerplezier! Vuurkorfjes en barbecues voor de gezellige avonden zijn te huur. Er is een kampwinkel, een kantine met groot terras bij de speeltuin en ook is er op het grootste deel van de camping WIFI aanwezig.
Ons terrein ligt in een gebied met diverse grotten, kastelen, valleien en riviertjes. Er zijn tientallen fiets- en wandelroutes rond de camping, ook verhuren we mountainbikes. Stadjes als Rochefort, Dinant en Namen liggen op rijafstand. Ook zijn er veel markten en brocantes in de regio.
In het laagseizoen heerst er een oase van rust en in het hoogseizoen zijn we een levendige kindvriendelijke familiecamping met outdoor activiteiten en een animatieteam. Ons verwarmde openluchtzwembad is – bij mooi weer - geopend in juli en augustus. In de kantine met snackbar is er een uitgebreide Belgische bierselectie, zijn er snacks en ook biologische gerechten en dranken.
Onze camping, een ideale mix van onthaasting en sportief vermaak
Kenmerken: Kopen in


Stuur bericht
Zoekertjenummer: 17103709 Meld aan Aanbod