TE KOOP Vakantiehuis BULGARAIJE: Tsar Kalojan tussen Razgrad en Ruse


sinds 28-6-2018 17:36:51

prijs: € 14500
Locatie : Spanje  (Utrecht)

Kenmerken

Beschrijving

Direct van eigenaar huis Te koop in Bulgarije . Het huis staat aan de rand van Tsar Kaloyan en heeft door haar hoge ligging een schitterend uitzicht over het dorp en de bergen. Alleen voor dat uitzicht is het waard om erheen te gaan!

De oppervlakte van het perceel is 640 m2. Het huis bestaat uit drie verdiepingen: grote kelder / opslagruimte, begane grond met een grote kamer en een zomerkeukentje & verdieping met een ruime hal, 2 slaapkamers en een grote woonkamer. In de tuin bevindt zich een schuur (stallen) voor bijv. paard en een eigen oprit dat als een garage dient.
Water en elektrisch zijn aanwezig. Het huis moet wel opgeknapt worden.

Tsar Kaloyan is een klein stadje met vele winkeltjes, cafeetjes, een mooie park en een hotel. Het dorp ligt aan de internationale weg Rousse – Varna en is goed verbonden met deze twee grote steden (er is goedkoop openbaar vervoer om de half uur). Rousse is de grensstad met Roemenië aan de Donau. Met de auto bent u er in slechts 10 minuten! Varna is een brusende cultuurstad en tevens de bekendste badplaats aan de Zwarte Zee. Vanaf het centrum van de stad bent u zo in de beroemde Botanische Tuinen die uitkomen op een prachtige strand. Varna ligt op ruim 1 uur rijden.

Op 10 km ligt Rasgrad: een gezellig stadje met een sfeervol (winkel)centrum. Hier vindt u ook markthallen, waar u werkelijk van alles kunt vinden voor ongelooflijk lage prijzen.

In de omgeving van Tsar Kalojan is een prachtige natuur. U kunt hier perfect vissen (3 meertjes en natuurlijk de Donau). In het dorp zelf zijn de mensen heel vriendelijk, behulpzaam en gastvrij.

Bulgarije is kortom een land waar nog heel veel te genieten is. U kunt er heerlijk rustig leven en genieten van de prachtige natuur: bossen, vergen en natuurlijk de Zwarte Zeekust. Daarnaast kunt u er heerlijk en goedkoop uiteten en -drinken.

Laat u verrassen door een heel veelzijdig Bulgarije, waar u snel verliefd op gaat worden!

Graag mail voor meer details:leta_1@abv.bg
Kenmerken: Kopen in Spanje


Stuur bericht
Zoekertjenummer: 17087773 Meld aan Aanbod