Steppen met je hond: sporten, fun


sinds 24-1-2018 13:35:49

prijs: € 299
Locatie :  (Noord-Holland)

Kenmerken

Beschrijving

STEPPEN MET JE HOND: SPORTEN, FUN EN CONDITIE OPBOUWEN!

De veiligste en leukste manier om jezelf én je hond in conditie te houden. Steppen met je hond is een nieuwe rage. En terecht. Al steppend beweeg jij lekker in de buitenlucht, je onderneemt iets nieuws met je hond en het is gezond voor beiden. Een half uurtje wandelen is vaak te kort en fietsen is vaak gevaarlijk.
Fins kwaliteitsproduct
De Kickbike is een 100% Europees kwaliteitsproduct. Het grote voorwiel zorgt voor comfort en veiligheid. Het kleine achterwiel zorgt voor meer ruimte tijdens het steppen. Het lage zwaartepunt zorgt voor veiligheid en stabiliteit. Alle onderdelen zijn van een superieure kwaliteit en de afwerking staat op een hoog peil.
Veilig trainen
Steppen met je hond is veilig en de kans op blessures is minmaal. Omdat je moeiteloos snelheid maakt zijn jij (én je hond!) er zó aan verknocht. Deze step is bovendien veel lichter dan een fiets, die vaak meer dan 15 kg weegt en veel duurder is. Een step heeft geen ketting; zo blijven handen en kleren schoon. Bovendien is een step onderhoudsvrij.
Aanbevolen door dierenartsen
Voor de DogScooter hoeft niets gemonteerd of afgesteld te worden, gewoon de Walky dog vast maken aan de halsband en vervolgens aan de step vastklikken. Het systeem is geschikt voor alle honden en alle rassen. Wordt aanbevolen door dierenartsen en een groot aantal hondenscholen. Op veel plaatsen in het land worden al workshops Steppen met je hond gegeven.
Interesse? Je kan onze Dogscooter eerst gratis testen in onze stepwikel, dan huren tegen een aantrekkelijk tarief en pas later, na bewezen succes, aanschaffen met aftrek van het huurbedrag.
Bel 033-4759594 of mail naar sales@sportstep.nl voor een uitgebreide proefrit!
Prijs exclusief walky dog
Kenmerken: Kleur: Alle kleuren, Staat: Nieuw, Artikel: Overig, Aantal: 100-500 stuks, Kopen in Amersfoort
Kenmerken: Kopen in


Stuur bericht
Zoekertjenummer: 17116995 Meld aan Aanbod