Pillendoos voor 7 dagen, morgen/avond per dag


sinds 29-6-2020 4:07:28

Grote foto pillendoos voor 7 dagen morgen avond per dag diversen overige diversen
prijs: 
€ 1,50
Locatie : Antwerpen  (Antwerpen)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Deze pillendoos 7 dagen laags is ideaal voor mensen die elke dag pillen moeten innemen in de ochtend en avond. De dekseltjes van de pillendoos zijn gemakkelijk open te maken. Op elke deksel wordt de dag en ochtend of avond weergegeven. Met deze medicijndoos vergeet je minder snel om medicijnen in te nemen, een goed hulpmiddel dus. Ook is hij erg handig om pillen mee te nemen naar bijvoorbeeld werk of vakantie. Het pillendoosje is wit en heeft blauwe deksels. De afmetingen van de pillendoos zijn 2 x 6,4 x 21,5 centimeter.
Kenmerken:
 ● Kleur: blauw, wit
 ● Afmetingen: 2 x 6,4 x 21,5 cm
 ● Merk: Comfort Aid

  Over Ons
2Cheap het online warenhuis in huis & tuin
Wanneer u op zoek bent naar onderdelen voor de aanhangwagen, auto, caravan of mountainbike, dan bent u bij 2Cheap aan het goede adres. Voor de juiste prijs en kwaliteit kunt u hier terecht voor aanhangwagen-, auto-, caravan- of fietsonderdelen.
Kwaliteit tegen een scherpe prijs
Onderdelen zijn niet de enige producten die we verkopen. U kunt bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld keukengerei, pannenset, Woonartikelen, Speelgoed en Tuinartikelen.
Als webwinkel weet 2Cheap hoe belangrijk een tevreden klant is. Het maakt niet uit om wat voor product het gaat; een achterlicht of een boormachine, de service die u van ons kunt verwachten is altijd even hoog. Wanneer u tijd heeft, bekijkt ons ruime assortiment aan producten! of Like onze facebook om op de hoogte te worden gehouden van de laatste trends en nieuwe artikelen.
2Cheap het online warenhuis in huis & tuin
✓ Meer voor minder
✓ Meer service
✓ Online winkelen
✓ Wekelijks nieuwe producten
✓ Groots leven voor weinig bij 2Cheap.nl!
SPECIFICATIES:
 ● condition: Nieuw
 ● ean: 8711252123790
 ● delivery: Verzenden
 ● brand: Comfort Aid
 ● sku: 2432722150


Kenmerken: Kopen in AntwerpenKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Zoekertjenummer: 23787809 Meld aan Aanbod