Kinderpleisters - 20 Stuks


sinds 28-7-2020 4:06:52

  • Grote foto kinderpleisters 20 stuks diversen overige diversen
  • Grote foto kinderpleisters 20 stuks diversen overige diversen
  • Grote foto kinderpleisters 20 stuks diversen overige diversen
  • Grote foto kinderpleisters 20 stuks diversen overige diversen
Grote foto kinderpleisters 20 stuks diversen overige diversen Grote foto kinderpleisters 20 stuks diversen overige diversen Grote foto kinderpleisters 20 stuks diversen overige diversen Grote foto kinderpleisters 20 stuks diversen overige diversen
prijs: € 1,25
Locatie : Antwerpen  (Antwerpen)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Deze pleisters voor brokkenpilootjes en pechprinsessen zijn luchtdoorlatend en afwasbaar. De Comfort Aid Kinderpleisters beschermen de wond tegen vocht en vuil. Door het speciale wondkussen kun je de pleister makkelijk verwijderen.
Reinig en droog de huid rondom de wond goed, voordat je de Kinderpleisters gebruikt. Vervang de pleister minimaal een keer per dag en bewaar de pleisters koel, droog en schoon.
  Over Ons
2Cheap het online warenhuis in huis & tuin
Wanneer u op zoek bent naar onderdelen voor de aanhangwagen, auto, caravan of mountainbike, dan bent u bij 2Cheap aan het goede adres. Voor de juiste prijs en kwaliteit kunt u hier terecht voor aanhangwagen-, auto-, caravan- of fietsonderdelen.
Kwaliteit tegen een scherpe prijs
Onderdelen zijn niet de enige producten die we verkopen. U kunt bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld keukengerei, pannenset, Woonartikelen, Speelgoed en Tuinartikelen.
Als webwinkel weet 2Cheap hoe belangrijk een tevreden klant is. Het maakt niet uit om wat voor product het gaat; een achterlicht of een boormachine, de service die u van ons kunt verwachten is altijd even hoog. Wanneer u tijd heeft, bekijkt ons ruime assortiment aan producten! of Like onze facebook om op de hoogte te worden gehouden van de laatste trends en nieuwe artikelen.
2Cheap het online warenhuis in huis & tuin
✓ Meer voor minder
✓ Meer service
✓ Online winkelen
✓ Wekelijks nieuwe producten
✓ Groots leven voor weinig bij 2Cheap.nl!
SPECIFICATIES:
 ● condition: Nieuw
 ● ean: 8711252483405
 ● delivery: Verzenden
 ● brand: B-Deal
 ● sku: 2432719767


Kenmerken: Kopen in AntwerpenKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Zoekertjenummer: 22364514 Meld aan Aanbod