katoenen stoffen Mondkapje - uitwasbaar


sinds 21-4-2021 03:13:32

  • Grote foto katoenen stoffen mondkapje uitwasbaar diversen overige diversen
  • Grote foto katoenen stoffen mondkapje uitwasbaar diversen overige diversen
Grote foto katoenen stoffen mondkapje uitwasbaar diversen overige diversen Grote foto katoenen stoffen mondkapje uitwasbaar diversen overige diversen
prijs: € 4,95
Locatie : Antwerpen  (Antwerpen)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


katoenen stoffen Mondkapje - uitwasbaar
Moet ik een mondkapje dragen voor COVID-19?
We zijn hier om u de feiten te geven.
Aanvankelijk adviseerden het RIVM het grote publiek om geen mondkapjes te dragen; de Wereldgezondheidsorganisatie houdt deze mening nog steeds vast en stelt dat de gezonde "alleen een mondkapje hoeft te dragen als [ze] voor een persoon zorgen met een vermoedelijke 2019-nCoV-infectie", of als ze hoesten en niezen.
Met andere woorden, de enige mensen die mondkapjes moeten dragen, zijn gezondheidswerkers en mensen met COVID-19- of COVID-19-symptomen.
Deze aanbeveling was gebaseerd op het overweldigende tekort aan mondkapjes voor degenen die ze hard nodig hebben. Volgens de WHO zou het algemene gebruik van mondkapjes het aantal mondkapjes beperken voor mensen met een onmiddellijke en dringende behoefte aan mondkapjes zonder voldoende reden of rechtvaardiging.
Natuurlijk deelde niet iedereen deze mening of volgde dit advies op; er waren veel mensen die chirurgische mondkapjes en ademhalingstoestellen kochten en zelfs hamsteren.
Op 3 april 2020 veranderde de CDC echter van toon. De CDC heeft een verklaring uitgegeven waarin wordt aanbevolen dat iedereen die openbare of drukke locaties bezoekt, zoals supermarkten of apotheken, een stoffen mondkapje moet dragen dat hun mond en neus bedekt. Ambtenaren van het Witte Huis hebben deze actie verder gepromoot, door te stellen dat alleen 1,5 meter tussen jezelf en anderen houden niet genoeg is om de verspreiding te stoppen. Deze aanbeveling volgt op de lijst van steden en landen die al aanbevelingen en mandaten voor burgers hebben ingevoerd om mondkapjes te dragen. 
Dus waarom is hun aanbeveling veranderd? Volgens de CDC toont nieuw onderzoek op het coronavirus aan dat veel van de geïnfecteerden geen symptomen vertonen, maar het virus nog steeds kunnen overdragen. 
Daarom adviseert de CDC nu alle Amerikanen om stoffen mondkapjes te dragen om de verspreiding van het virus te vertragen en moeilijk te vinden mondkapjes van medische kwaliteit achter te laten voor first responders en mensen in risicovolle situaties
Met verschillende media-facetten die het belang van het dragen van een mondkapje in het openbaar adviseren, komt de vraag neer op:
Welk mondkapje moet je kiezen? 
Werken mondkapjes wel? Niet alle mondkapjes zijn gelijk gemaakt en de beschermingsniveaus zijn zeer gevarieerd. Er zijn twee belangrijke zaken waarmee u rekening moet houden wanneer u kijkt hoe effectief een mondkapje is: het filtratieniveau en de pasvorm.

 ● Het filtratieniveau definieert het percentage microscopisch kleine deeltjes en druppels die niet door het mondkapje kunnen gaan. Hoe hoger het filtratieniveau, hoe kleiner de kans dat virusveroorzakende deeltjes het mondkapje binnendringen, waardoor virussen zich minder snel verspreiden.
 ● Een beter passend mondkapje helpt te voorkomen dat virusveroorzakende deeltjes uit of in het mondkapje sijpelen door open ruimtes aan de boven-, onderkant en zijkanten van het mondkapje.

Het is ook belangrijk op te merken dat een mondkapje alleen volledig effectief is wanneer het wordt gebruikt met andere passende veiligheidsmaatregelen, zoals sociale afstand, handen wassen en het vermijden van het aanraken van het gezicht.
De chirurgische mondkapjes PM2.5 zijn oorspronkelijk ontworpen voor mensen die in gebieden met hoge luchtverontreinigingsniveaus wonen. 

 ● PM
Kenmerken: Kopen in AntwerpenKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Zoekertjenummer: 24628796 Meld aan Aanbod