Huur, huren Polaroi Two camera (bruiloft, huwelijk)


sinds 23-1-2018 12:36:35

prijs: € 15
Locatie :  (Antwerpen)

Kenmerken

Beschrijving

Heeft u een feestje, verjaardag, bruiloft of een leuke party en u wilt u foto\\`s maken en dat deze direct klaar zijn? Huur dan onze Polaroid Two direct klaar camera! Leuk voor het maken van eengastenboek. U hoeft weliswaar niet meer te wapperen met uw foto, maar ze rollen wel direct uit uw Polaroid Two camera. De Polaroid Two camera print uw foto\\`s direct uit. De prints zijn waterbestendigen vervagen niet. 3 inch LCD-scherm en 4x digitale zoom.
Vóór u de foto afdrukt met de Polaroid Two camera wilt unatuurlijk wel weten of hij scherp is. Het grote 3-inch LCD-schermlaat de details in kraakheldere kleuren zien. 5 Megapixels is meerdan voldoende voor de instant printjes.
Bent u niet helemaal tevreden over de gekozen compositie? Dan kunt u met de crop-functie de foto nog een stukje bijsnijden tot hijnaar uw zin is. Zet er dan nog een mooie passe-partout omheenen uw foto is klaar om te printen. De meegeleverde velletjesfotopapier zijn ook als sticker te gebruiken. Haal de beschermlaageraf en plak uw favoriete kiekjes overal op.
HUURPRIJZEN
Per dag 15,00 euro
Prijzen zijn inclusief BTW.
Voor meer informatie zie onze pagina sdcverhuur
Wij versturen door geheel Nederland en Belgie!!
bruiloft, receptie, verjaardag, babyshower, sweet16, afscheid, bedrijfsfeest, beurzen, evenementen, videopaal, bruiloftpaal, PhotoBooth, wenspaal
Kenmerken: Kopen in


Stuur bericht
Zoekertjenummer: 17103701 Meld aan Aanbod