HEPA WINIX U300 PLASMAWAVE LUCHTREINIGER


sinds 13-10-2015 12:21:28


Locatie : Antwerpen  (Antwerpen)

Kenmerken

Afstandsbediening : Met afstandsbediening
Soort : Luchtreiniger
Staat : Nieuw

Beschrijving

De WINIX U300 gepatenteerde plasmawave HEPA luchtreiniger is de meest verkochte luchtreiniger in de USA, AHAM / CADR gecertificeerd ozonvrij en combineert 5 geavanceerde luchtreiniging technologieën die speciaal zijn ontworpen voor het verwijderen van fijnstof, pollen, huidschilfers van huisdieren, rooklucht, schimmelsporen, huisstofmijten, chemicaliën en geurtjes in uw huis.
De WINIX U300 plasmawave HEPA luchtreiniger is geschikt voor ruimtes tot 66 vierkante meter. De Winix U300 heeft 4 standen een automatische stand en afstandsbediening. Door middel van een computergestuurde stof, geur, gas en lichtsensor past de U300 zich geheel automatisch aan zodat u altijd gezonde zuivere schone lucht in in uw huis of kantoor kan ademen.
De WINIX U300 verbruikt slechts 4 watt op de laagste stand dit maakt de WINIX U300 zeer energiezuinig. Alle filters van de WINIX U300 zijn uitwasbaar wat een kostenbesparende werking heeft en milieuvriendelijk is.
Het 99,97% efficiënte True-HEPA-filter vangt de kleinste deeltjes zoals fijnstof, huidschilfers van huisdieren, rook, pollen en schimmelsporen. Het actieve koolstoffilter verwijdert nare geuren zoals rooklucht, kookluchtjes en dierenluchtjes.
Vervolgens zal het WINIX gepatenteerde krachtige PlasmaWave ionisatie systeem chemische dampen, virussen, bacteriën en andere verontreinigende stoffen op moleculair niveau afbreken. Tevens zijn alle filters behandeld met een CleanCelâ„¢ Anti-Microbial Coating om de groei van geur veroorzakende micro-organismen te voorkomen.
Deze superieure all-around luchtzuivering is gecombineerd met WINIX Smart Sensors â„¢ die voorzien zijn van een automatische modus met een Air Quality Sensor.
Wilt u een AHAM / CADR gecertificeerde luchtreiniger kopen die de zwaarste testen moeiteloos heeft doorstaan vanwege een allergie zoals hooikoorts of om schone lucht te krijgen in verband met longaandoeningen zoals COPD of astma?
Of om nare geuren zoals kooklucht, rooklucht of dierenlucht te verwijderen?
Koop dan nu de WINIX U300 plasmawave HEPA luchtreiniger en adem gezonde schone zuivere lucht in uw huis of kantoor.
Kenmerken: Afstandsbediening: Met afstandsbediening, Soort: Luchtreiniger, Staat: Nieuw, Kopen in antwerpen


Stuur bericht
Zoekertjenummer: 17109570 Meld aan Aanbod