Diverse tweepersoons bedden van gebruikt steigerhout


sinds 15-2-2018 13:35:59

prijs: € 139
Locatie :  (Noord-Holland)

Kenmerken

Beschrijving

Livengo is gespecialiseerd in het maken van steigerhouten bedden, bijbehorende nachtkastjes en accessoires. Onze bedden zijn al verkrijgbaar vanaf € 139,--. Bekijk ons uitgebreide assortiment op www.livengo.be.
Alle op maat gemaakte meubelen van Livengo worden geproduceerd van gebruikt steigerhout. De planken worden 3x geschuurd en geborsteld zodat ze splintervrij zijn.
Net even iets anders?
Onze bedden zijn naar eigen smaak en voorkeur samen te stellen. Zo kunt u het bed laten behandelen met diverse wassingen of een beits. Andere wensen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!
Hoe zijn wij te bereiken?
Kies de manier die u het prettigst vindt: via e-mailadres customerservice@livengo.nl, telefoonnummer 0031402012413, chat of contactformulieren via onze website www.livengo.be.
Wij zijn bereikbaar op:
Maandag t/m zaterdag van 08:30 – 17:30 uur
Zaterdag van 10:00 – 16:00 uur
We hebben ook een toonzaal, welke gevestigd is aan de Eijkereind in Bergeijk (15 min vanaf Lommel). Kom gerust bij ons langs. Wel graag op afspraak!
Waarom bestellen bij Livengo?
• Zeer scherp geprijsde steigerhouten meubelen van top kwaliteit!
• Jarenlange ervaring
• Ook diverse matrassen (60 dagen proefslapen), lattenbodems, beddengoed en bijbehorende accessoires in het assortiment. Alles in 1 keer in huis!
• Uitstekende service en snelle levering
• 5 jaar garantie op alle producten
• Betaling bij aflevering mogelijk
Levering
Wij bezorgen uw producten voor € 50 bij u thuis in België en Nederland (m.u.v. de waddeneilanden) op een vooraf afgesproken datum en tijd. Montage van uw bed is GRATIS. Afhalen is natuurlijk ook mogelijk. Neem dan even contact met ons op!
Nieuwsgierig geworden?
Kijk voor meer informatie en ons volledige assortiment op onze website www.livengo.be !
Zoekwoorden
Steigerhout, steigerhouten bed, bed van steigerhout, steigerhout bed, bed met fruitkistjes, bed met kistjes, bed met lades, stapelbed, hoogslaper, kajuitbed, kajuitbed met fruitkistjes, kajuitbed met kistjes, kajuitbed met lades, kinderbed, kinderkamer, kinderslaapkamer, ledikant, eenpersoons, tweepersoons, twijfelaar, ombouw voor Boxspring, België en Nederland, hip, stoer, lief, leuk, strak, goedkoop, snelle levering, op maat gemaakt.
Kenmerken: Kopen in


Stuur bericht
Zoekertjenummer: 17108292 Meld aan Aanbod