1 slaapkamer appertement in het centrum van Torrevieja


sinds 8-5-2017 15:46:12

prijs: € 45000
Locatie :  (Antwerpen)

Kenmerken

Beschrijving

Ref. AT10028 - Appartement in het centrum van Torrevieja. De woning is gelegen op de 1º verdieping in een gebouw met lift en is volledig gerenoveerd.
Karakteristieken en uitrusting interieur: woon/eetkamer; aparte keuken met doorgeefraam, volledig uitgerust; 1 slaapkamer; 1 badkamer; klimaatregeling warm/koud; volledig gemeubileerd.
Karakteristieken en uitrusting exterieur: terras; parking optioneel; zonnetenten; toegang mindervaliden.
Ligging: centrum.
Karakteristieken en uitrusting gemeenschap: patio.
Omringd door alle voorzieningen, winkels, supermarkten, horeca, apotheken, openbaar vervoer, …, en dicht bij scholen, kinderdagverblijven, medische centrum, etc. Slechts enkele minuten rijden van het hospitaal, shoppingcentrum Las Habaneras, hypermarkt Carrefour Planet, bioscoopzalen, casino, waterpretpark, natuurparken en zo veel meer.
Ideaal voor de liefhebbers van een actieve levensstijl en sporten: sportcentra, voetbalvelden, jachthavens, grote verscheidenheid aan watersporten, fitnesscentra, tennisclubs, paardrijden, wandel- en fietsroutes, vijf 18-holes golfterreinen in een straal van 15Km (Las Ramblas, Villamartín, Campoamor, La Marquesa en La Finca), …
Torrevieja, kleine bruisende stad met mooie stranden en baaien, lange promenades langsheen de zee, moderne publieke infrastructuur en een zeer brede waaier van commerciële diensten en vrijetijdsbestedingen. Een excellente plaats die, samen met haar microklimaat, uitnodigt te blijven om het hele jaar door te wonen, voor een kort verblijf of een aangename familievakantie.
Kenmerken: Kopen in


Stuur bericht
Zoekertjenummer: 17094107 Meld aan Aanbod